Mistři Itálie 2023/24

Středa 13/03/24 21:00
Liga mistrů, Osmifinále 2.z
ATLÉTICO MADRID
2:1
INTER

Inter vypadl v osmifinále Ligy mistrů. Přestože si přivezl z Milána do Madridu výhru 1-0 a navíc se v prvním poločase dostal zásluhou pěkné akce zakončené Dimarcem do vedení, přes Atletico nepřešel a do finále se znovu nepodívá. Španělský tým po inkasované brance rychle vyrovnal, když Pavard netrefil při odkopu míč. Nerazzurri se v druhém poločase spíš bránili a čekali na brejky. Ty přišly, ale sólový únik na brankáře nevyužil Thuram ani Barella. Inter v závěrečném tlaku inkasoval v 87.minutě druhou branku od Depaye. Ten chvíli předtím nastřelil ještě tyč. V samotném závěru nastavení neproměnil stoprocentní šanci domácích Riquelme. V prodloužení byl chvíli aktivnější Inter, chvíli Atletico, chvíli to vypadalo, že hráči toho mají dost a čekají na penalty. Góly nepadly. Zatímco u domácích neproměnil penaltu jen jeden hráč, na druhé straně Oblak chytil střelu Alexisovi a Klaassenovi a při páté sérii Lautaro přestřelil.

Hráč zápasu
#1
36 let
Výška: 183 m.
Pozice: brankář
Smlouva: 30.06.2026
www.eurofotbal.cz
Atlético Madrid zvítězilo v domácí odvetě osmifinále Ligy mistrů nad Interem 3:1 po penaltách a postoupilo do dalšího kola play off. Jako první se ve 33. minutě prosadil Federico Dimarco, který s přehledem zakončil pohlednou kombinaci Italů. Krátce nato však Los Colchoneros se štěstím srovnali a prodloužení zařídil v závěru základní hrací doby Memphis Depay. Rozhodnutí se nakonec diváci dočkali až v rozstřelu z bílého puntíku, v němž byli k radosti většiny fanoušků na stadionu úspěšnější domácí. Diego Simeone tak stále neprohrál ani jedno domácí klání vyřazovací fáze milionářské soutěže.
Zprávy o Interu Milán 13.03.2024 

Alejandro Camano, agent Lautara Martíneze, byl dnes spatřen u hotelu v Madridu, ve kterém je ubytován Inter před dnešním utkání Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid.

Camano měl mít schůzku s Pierem Ausilio, a to ohledně prodloužení smlouvy Lautara v Interu. Žádná oficiální dohoda na světě stále není, ale obě strany jsou prý i nadále pozitivně naladěny a ochotny dál jednat na společné dohodě - Lautaro požaduje 10 milionů €, zatímco Nerazzurri nabízí 8 milionů €. Jednání tak budou pokračovat i v následujících týdnech.

13/03/24 - Dnes večer nás čaká jeden z kľúčových zápasov sezóny! Na štadióne Metropolitano budú dnes chcieť Nerazzurri potvrdiť svoj postup do štvrťfinále Ligy Majstrov. Z domáceho zápasu si Inzaghiho družina prináša len náskok jediného gólu.

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy